Euro-Sprinters

We zorgden voor een digitale transformatie binnen het bedrijf door twee webplatformen te bouwen. Het optimaliseren van het interne bedrijfsproces én een betere digitale ervaring bieden aan de klanten van Euro-sprinters stond centraal.

“Dankzij de creatieve geest en de praktische aanpak van PandaPanda, zijn we er in geslaagd om meer dan de helft van onze klanten via ons webplatform te laten werken. Ze werken zo efficiënt dat de wensen van onze klanten op 1,2,3 verwerkt worden in nieuwe versies van ons platform.”

Lien Dejaegher - Customer Care Manager

Wat wij hebben gedaan

In een aantal sprints volgens het SCRUM-principe zijn we erin geslaagd om 2 webplatformen volledig te vernieuwen én te integreren met de ERP-partner van Euro-Sprinters.

UX Research

Startende van een UX workshop die we samen deden met alle stakeholders in het project, definieerden we alle nodige info om dit project verder te zetten.

Design

Van wireframes tot een pixelperfect prototype. We usertesten alles zodat we zeker zijn.

Development

Een back-end gebouwd in ASP.NET die staat als een huis én een razendsnelle front-end in React. Future proof en héél performant.

Support & Copy

Snelle en correcte support, dat staat garant bij ons. Wij zorgden ook voor tekst die SEO-proof en vlot leesbaar is, aangepast aan de tone-of-voice van Euro-Sprinters.

UX Research

Startende van een UX workshop die we samen deden met alle stakeholders in het project, definieerden we alle nodige info om dit project verder te zetten. We maakten personas, user journeys en technische requirements.

Design

In deze fase maakten we wireframes die we hebben gevalideerd d.m.v. van usertests. Uiteindelijk maakten we designs en een prototype in Sketch en InVision. Hiermee konden we opnieuw usertests doen om onze oplossing te valideren.

Development

Een back-end gebouwd in ASP.NET die staat als een huis én een razendsnelle front-end in React. Future proof en héél performant. We deployen de applicatie eerst op een staging-omgeving om het vervolgens naar productie te releasen volgens het CI/CD principe.

Support & Copy

Dankzij onze support staan we tijdens de kantooruren altijd klaar om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Een snelle reactiesnelheid staat garant bij ons. Wij zorgden voor tekst die SEO-proof en vlot leesbaar is, aangepast aan de tone-of-voice van Euro-Sprinters.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang alle nieuwste updates.

E-mailadres