NXMH

We gebruikten Craft CMS om een moderne website te bouwen met klassieke toetsen voor een investeringsbedrijf in Europa. Op basis van niets meer dan een logo zijn we op zoek gegaan naar passende lettertypes en kleuren die de visuele identiteit van het bedrijf moesten versterken.

“Toen NXMH ons benaderde, had het bedrijf nog geen website. Op basis van niet meer dan een logo zijn we op zoek gegaan naar passende lettertypes en kleuren die de visuele identiteit van het bedrijf moesten versterken.”

Sebastiaan, UX Designer

Wat wij hebben gedaan

We gebruikten Craft CMS om een moderne website te bouwen met klassieke toetsen voor één van de grootste investeringsbedrijven in Europa.

Wireframes

Het project begon met een meeting waarbij we de wensen, doelstellingen, identiteit en verwachtingen van onze klant vastlegden.

Design

Op basis van het reeds bestaande logo gingen we op zoek naar passende fonts en kleuren voor de website.

Webdesign

We brachten de nieuwe huisstijl en wensen van de klant samen in een strakke, maar dynamische website.

Support & opleiding

We organiseerden een workshop Craft CMS voor het bedrijf, zodat ze zelf ook eenvoudig content op de website kunnen plaatsen.

Wireframes

Tijdens onze eerste meeting stelden wij de vragen: wat zijn de verwachtingen? Welke doelen heeft de klant voor ogen? Waarvoor staan ze? Op basis van deze intensieve brainstorm hebben we wireframes gemaakt. De klant kon eenvoudig feedback geven en wij konden alles finetunen.

Design

Toen NXMH ons benaderde, had het bedrijf nog geen website. Op basis van niets meer dan een logo zijn we op zoek gegaan naar passende lettertypes en kleuren die de visuele identiteit van het bedrijf moesten versterken. We kozen voor een fris, maar tegelijk ook tijdloos lettertype: strak, maar niet té strak voor de hedendaagse website. Voor de kleuren kozen we voor een donkere, meer corporate variant van de blauwe en groene kleuren in het logo.

Webdesign

Met de gevalideerde designs en de huisstijl op zak begonnen we aan de website. We bouwen deze vanaf nul op met Craft CMS. NXMH heeft een portfolio om U tegen te zeggen (en een vermogen dat je gerust ook mag vousvoyeren). Daarom was het van groot belang dat het voor een bezoeker in één oogopslag duidelijk is in wat voor bedrijven NXMH investeert. Want time is money. De website heeft een duidelijke structuur en de identiteit van het bedrijf wordt versterkt met zorgvuldig geselecteerde foto’s, afgewerkt met een designer’s touch. Zo geven we nét dat tikkeltje meer.

Support & opleiding

We organiseerden een workshop voor het bedrijf waarin we de basiselementen van Craft CMS uit de doeken deden. Zo kan de klant zelf kleine wijzigingen aanbrengen aan de website of kan er naar behoeven content worden toegevoegd.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang alle nieuwste updates.

E-mailadres