Velvet Specialty Coffee Roasters

Zeg vaarwel tegen filterkoffie. Wanneer je de fair-trade koffie van Café Velvet hebt geprobeerd, is er geen weg meer terug. Café Velvet opende in 2014 haar deuren in Medellin, Colombia. Daar kende ze zo'n succes dat ze besloten om een tweede zaak te openen. En waar kan je dat beter doen dan in de hoofdstad van Europa? Na een gezellige kennismaking met een kopje koffie zorgde PandaPanda voor een hedendaagse website in typisch Colombiaanse stijl.

“We hebben onszelf een strakke deadline opgelegd. Daarom moesten we zeer tijdsefficiënt werken. Natuurlijk beschikken we bij PandaPanda over de middelen en de kennis om dat effectief te doen.”

Wouter, Grafisch Ontwerper

Wat wij hebben gedaan

Dankzij Webflow en de creatieve talenten van onze Grafisch Ontwerper kregen we de website in een mum van tijd online.

Kick-Off

We organiseerden een kick-off meeting en brachten de wensen, doelstellingen en het budget in kaart.

Design

Gepersonaliseerde illustraties en een onberispelijk webdesign trekken de aandacht van iedere bezoeker.

Development

Met behulp van Webflow kregen we de website in een mum van tijd online. Alles werd getest en goedgekeurd.

Deployment

We zorgen voor een vlotte lancering van de website, die werd gemaakt met een typische PandaPanda touch.

Kick-Off

“De website moet een reis naar Colombia ademen.” Dat was de bottom-line van de kick-off. We maakten een moodboard met typisch Colombiaanse foto’s die we als inspiratie hebben gebruikt. Omdat we met een strakke deadline werkten, kozen we voor tijdsefficiënte oplossingen. We maakten de website in Webflow en de webshop in Shopify. Zo bleef er voldoende tijd over om een gedetailleerde illustratie in Photoshop te maken.

Design

Wanneer je de website bezoekt, zie je meteen een custom made visual van de hand van onze illustrator. Dit is de eyecatcher van het design. De sfeer van de illustratie hebben we doorheen de hele website gebruikt. Om het af te maken, creëerden we een dynamisch effect op de visual wanneer je naar beneden scrollt. Ga zelf maar eens kijken hoe dat werkt! Ook de andere visuele elementen op de website dragen hun steentje bij aan de “reis-naar-Colombia” missie.

Development

We bouwden de website in Webflow. We voerden gebruikerstests uit met het oog op een maximale gebruiksvriendelijkheid. De webshop maakten we in Shopify en werd nadien gelinkt aan Webflow. Het design is responsief en ziet er op alle apparaten mooi uit. Deze no-code oplossing was zeer efficiënt, waardoor wij onze strakke deadline konden nakomen.

Deployment

Na alles grondig te testen en af te toetsen met de klant, lanceerden we de website. Het was onze missie om de digitale bezoekers te trakteren op een unieke belevenis. Wanneer je zelf de website bezoekt, zal je merken dat we in dat opzet geslaagd zijn. De illustraties zorgen voor een gepersonaliseerde touch: je vindt ze nergens anders. Gedurende het hele proces bleven we in contact met de klant en stuurden we regelmatig een update. Zo konden we, indien nodig, aanpassingen maken aan het ontwerp. Café Velvet is tevreden van het resultaat - en dat maakt ons tevreden!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang alle nieuwste updates.

E-mailadres