De panda schrijft

Lees onze blogs op deze pagina

Javascript: de scripttaal die je gewoon moet leren

Javascript is de populairste scripttaal op dit moment. In deze blog ontdek je er alles over - én we overtuigen je graag om er zelf mee van start te gaan.

Lees blog

Headless CMS software: de all-in-one oplossing

Gebruik je digitale producten zoals websites en apps om te communiceren met je klanten en je team? Dan kan je met een Headless CMS alles vanuit hetzelfde systeem beheren. De laatste jaren zijn Headless CMS in opmars. Betekent dat ook het einde van niet-headless CMS zoals Wordpress? Onze developer Arno geeft zijn visie:

Lees blog

Node.js uitgelegd door een web developer

Wat is Node.js? Waarom is het zo populair? En wat zijn enkele best practices om er het meeste uit te halen? Onze developer Arno vertelt er graag meer over.

Lees blog

Wordpress vs Craft CMS: wat moet je nu gebruiken?

WordPress is een uitstekend CMS dat al bijna twee decennia het stokpaardje is van elke (professionele) webdesigner- en ontwikkelaar. De mogelijkheid om je website te personaliseren met plug-ins en de eenvoudige interface maken het één van de beste producten op de markt. Dat gezegd zijnde: wij geloven dat Craft CMS een betere tool is en we leggen je graag uit waarom.

Lees blog

Waarom designers Figma gebruiken In 2021

Ben je een designer? Dan heb je vast wel van Figma gehoord. De tool is de laatste jaren populair geworden bij designers van over de hele wereld. Ook wij bij PandaPanda zijn er verliefd op geworden.

Lees blog

TUTORIAL: Slack koppelen aan je contactformulier (voor meer leads)

We lopen 71% van onze leads mis doordat we ze niet snel genoeg opvolgen. Dit volgens een studie van Forbes en Harvard Business Review. Met Slack los je dit eenvoudig (en gratis) op.

Lees blog

Aan de slag met SEO: praktische tips door onze experts

SEO: Iedereen heeft het erover. Copywriters, marketeers en zelfs de jongste knapen van startups die er al meer van lijken te weten dan jij. Tijd voor paniek? Bijlange niet.

Lees blog

Wat kost het om een website te laten maken?

Dat je bedrijf vandaag online aanwezig moest zijn dat wist je al. Maar waarom vragen sommige webdesigners zo veel (of net zo weinig) geld voor hun diensten? We leggen het je hieronder uit.

Lees blog

3 redenen waarom overheidswebsites (soms) leuk zijn

We zijn allemaal wel eens verloren geraakt op een website van onze overheid. Het is dan ook terecht om ze daarvoor te bekritiseren. Behalve vandaag, want op deze speciale dag zetten wij ze net in de bloemetjes! Hier zijn 3 redenen waarom overheidswebsites echt geweldig zijn.

Lees blog

Responsive design: hoe je jouw website mobile friendly maakt.

Sinds 2017 zijn er meer internetgebruikers op mobiele apparaten dan er gebruikers van computers zijn. Een mobile friendly website is dus een must om bezoekers aan te trekken.

Lees blog

Rendering: waarom een trage website je geld kost.

Als je weinig of geen technische achtergrond hebt, zal de term “rendering” je niet echt bekend in de oren klinken. Toch is het een essentieel onderdeel om over na te denken wanneer je bedrijf steunt op een website of webapplicatie waar je klanten veel gebruik van maken (denk aan een webshop, bestel formulieren, pagina’s om offertes te genereren ...).

Lees blog

Flutter: de UI Toolkit van de toekomst.

In een enquête afgenomen in 2019 kwam Flutter als derde uit als meest geliefde framework en UI Toolkit bij developers. Maar wat is Flutter? Naast de snelst groeiende skill onder software developers, is het de UI Toolkit van de toekomst.

Lees blog

Wat kan video voor je doen?

We leven in een digitaal tijdperk. Als bedrijf kan je er niet meer onderuit. Consumenten bekijken je website en sociale media en maken op basis hiervan hun beslissingen. Hoe kan je potentiële klanten helpen met hun zoektocht naar informatie? Of beter nog, hoe kan je ze overhalen om voor jou te kiezen? Dat doe je door sterk in te zetten op video.

Lees blog

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang alle nieuwste updates.

E-mailadres